Derde dubbel nadert voor Juventus: "Groot compliment"

18 mei 2017, 07:46   Bijgewerkt: 18 mei 2017, 10:10

Juventus heeft nog maar eens onderstreept dat er sprake is van een zwart-witte hegemonie in Italië. La Vecchia Signora legt, als het in de slotfase van het seizoen de kampioensklus afmaakt, voor de derde maar op rij beslag op de nationale dubbel. Dankzij een 2-0 overwinning op Lazio werd de Coppa Italia woensdagavond gewonnen.

Massimiliano Allegri wijst na de derde bekerwinst op rij naar het collectief. Dani Alves en Leonardo Bonucci bepaalden voor rust al de score, maar de trainer had geen behoefte om individuen uit te lichten. "We moeten de jongens een groot compliment geven voor deze wedstrijd. De eerste helft was buitengewoon goed. Het zou van weinig respect betuigen om maar over één speler te praten, als we er zo'n avond van gemaakt hebben met deze ploeg. Alle spelers hebben ons geholpen", aldus Allegri. "Lazio verdient ook de credits voor een prima bekercampagne."

Afgelopen zondag ging Juventus nog met 3-1 ten onder tegen de andere Romeinse ploeg: AS Roma. Daardoor werd het titelfeest nog even uitgesteld. "We hebben de slappe wedstrijd van zondag gecompenseerd. Nu is er weer een belangrijk duel op komst. Tegen Crotone moeten we het afmaken en kampioen worden."

Op 3 juni heeft Juventus ook nog de kans om de Champions League te winnen. In de finale in Cardiff is Real Madrid dan de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen