Fener mist ondanks assists Van Persie en Lens bekerfinale

17 mei 2017, 22:58

Fenerbahçe is er niet in geslaagd om zich de plaatsen voor de finale van de Turkse beker. Na de 2-2 eerder op bezoek bij Instanbul Basaksehir werd het ook in de thuiswedstrijd 2-2. Vervolgens moesten strafschoppen de beslissing brengen. Een misser van Fener tijdens de 26ste penalty gaf de doorslag. 

Met Jeremain Lens en Robin van Persie in de basisopstelling begon de ploeg van Dick Advocaat aan de wedstrijd. Lang leek er weinig aan de hand totdat Volkan Babacan in de fout ging. Het schot van Emre Belözoglu leek ondanks een stuit houdbaar, maar de keeper verkeer zich volledig op de uithaal van goed twintig meter. 

Fener moest zich zien te herpakken en deed dat twintig minuten voor tijd. Van Persie stuurde Lens diep, waarna zijn voorzet uitstekend binnengeknald werd door Moussa Sow. Wat volgde was een spectaculaire slotfase. Samuel Holmén zette Istanbul BB op 1-2, maar door een assist van Van Persie op Ozan Tufan kon Fener verlenging afdwingen. 

In de verlenging werd er niet gescoord, waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Daarin ging het uiteindelijk in de dertiende beurt definitief mis. Istanbul BB mag het daardoor gaan opnemen tegen Konyaspor.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen