Manchester United in saai onderonsje niet langs Southampton

17 mei 2017, 22:35

Het inhaalduel tussen Southampton en Manchester United heeft niet voor een spectaculaire negentig minuten gezorgd. Ondanks een aardig begin - met daarin een gemiste strafschop van de thuisploeg - werden de bezoekers van St. Mary's Stadium weinig verwend met een 0-0 gelijkspel.

Southampton kreeg al vroeg de kans op een droomstart. Na een overtreding van Eric Bailly mocht Manolo Gabbiadini vanaf elf meter aanleggen. Sergio Romero maakte alleen een goede keuze en hield de inzet van de Italiaan uit het doel. De Argentijnse goalie trad woensdagavond vaker prima op voor Manchester United, dat het moeilijk had en zelf een stuk minder vaak in de buurt van het vijandelijke doel kwam. 

Toch waren er zeker wel kansen voor de finalist van de Europa League. Zo mikte Juan Mata na een goede combinatie met Wayne Rooney net over, terwijl Anthony Martial de bal tegen de paal vuurde. Het ware een paar spaarzame aanvallen in een verder tam duel. De focus bij Manchester United ligt duidelijk al niet meer bij de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen