Assistent Fraser vertrekt: "Hebben historie geschreven"

17 mei 2017, 08:16

Het grootste deel van de technische staf van Vitesse blijft intact, maar er vindt wel een verandering plaats in het technische hart van de bekerwinnaar uit Arnhem. Assistent-trainer Andy Myers, sinds dit seizoen werkzaam in de Gelredome, gaat Vitesse verlaten.

Vitesse meldt via de officiële clubkanalen dat het grootste gedeelte van de technische staf intact blijft en dat hoofdcoach Henk Fraser, assistent-trainer Edward Sturing, fysiek trainer Jurgen Seegers en video-analist Kevin Balvers ook aan boord zullen blijven. Met keeperstrainer Raimond van der Gouw wordt momenteel nog gesproken over een contractverlenging. In tegenstelling tot bovengenoemde leden van de technische staf, gaat Myers dus weg.

De wens van de Engelsman was om terug te keren naar zijn vaderland. "De voornaamste reden voor mijn terugkeer naar Engeland is mijn vrouw en mijn drie kinderen. Maar echt, ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij Vitesse. Ik heb met hele fijne collega's samengewerkt en we hebben met z'n allen historie geschreven. Daar ben ik trots op. Tot slot wil ik de supporters en iedereen binnen de club enorm bedanken voor een geweldig seizoen", aldus Myers op de clubwebsite.

Vitesse gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe assistent-trainer, die Myers zal vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen