Clubicoon Van Bommel krijgt eigen veld op de Herdgang

17 mei 2017, 09:15

Een mooie eer voor Mark van Bommel. De voormalig middenvelder, die momenteel als specialistentrainer werkzaam is bij PSV, heeft op De Herdgang zijn eigen voetbalveld gekregen. De voormalig aanvoerder van de Eindhovenaren is vereerd met het gebaar, zo zei hij dinsdag bij de opening van het veld. 

Het Van Bommel-veld is een bijzonder voetbalveld, omdat het kan worden vergroot en verkleind. Dat heeft PSV gedaan om op die manier meerdere trainingsvormen te kunnen doen. Op de boarding van het veld staan de logo's van de clubs waarvoor Van Bommel heeft gespeeld.

De oud-middenvelder is blij het dat veld er is gekomen. "Als dank voor mijn afscheidswedstrijd in 2013 wilde ik iets doen voor PSV. Al snel kwamen de club en ik op het idee een bijzonder, nog niet in Nederland bestaand, veld aan te leggen dat ook een maatschappelijk doel zou dienen. Verschillende jeugdteams en maatschappelijke projecten van de club maken inmiddels gebruik van dit veld, maar het wordt op zaterdag ook door kinderen die met hun ouders naar wedstrijden komen kijken gebruikt. Dat is precies de bedoeling", zegt hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen