Mourinho klaar voor Ajax: "Opstelling al in mijn hoofd"

22 mei 2017, 12:06

Over negen dagen staat de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United op het programma. Voor de Amsterdammers na vele jaren weer eens kans op een Europese hoofdprijs terwijl voor de Engelsen vooral de kwalificatie voor de Champions League van belang is.

Manchester United moet in de Premier League als vierde eindigen wil het kans maken op kwalificatie voor de Champions League. Maar zondag ging de ploeg van José Mourinho onderuit bij Tottenham Hotspur. De manager zat er niet heel erg mee en liet weten de blik toch vooral gericht te hebben op de Europa League. "Het meest belangrijke is dat er geen blessures bij zijn gekomen en ik enkele spelers rust kon geven", zei hij maandag op de clubwebsite.

Daley Blind is de laatste weken een belangrijke schakel in het elftal van United na het wegvallen van enkele verdedigers. "Hij moest nu negentig minuten spelen, maar de volgende wedstrijd krijgt hij rust", zegt Mourinho, die de opstelling voor het duel met Ajax al min of meer klaar heeft. "Natuurlijk heb ik al ongeveer in mijn hoofd wie gaan spelen, maar de spelers hebben nog invloed op deze beslissing door goede of mindere prestaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen