El Ahmadi: "Nu structureel mee gaan doen om de prijzen"

15 mei 2017, 18:43

Karim El Ahmadi speelde een grote rol bij het kampioenschap van Feyenoord dit seizoen. De middenvelder genoot enorm van de huldiging op de Coolsingel. Daardoor hoopt hij alleen maar meer dat de landstitel een voorbode is dat de club weer aansluiting bij de top heeft gevonden.

El Ahamdi stond maandag topfit op de Coolsingel. "Ik ben als eerste van de spelers naar huis gegaan zondagavond. Ik was moe van de wedstrijd en wilde hier echt fit zijn. Nu gaat het wel een latertje worden denk ik.", vertelt hij kort na de huldiging aan Feyenoord TV. De middenvelder blikte ook nog even terug op de wedstrijd. "Na de 3-0 merkte je het echt al aan de sfeer. Alle spelers begonnen ook te lachen. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt en de meeste jongens van deze groep ook niet. Echt kippenvel."

Dirk Kuyt kroonde zich uiteindelijk tot de held van Rotterdam. "We zeiden het voor de wedstrijd al dat juist hij het zou gaan doen. Dit was ook gewoon voorbestemd. Hij heeft ons kampioen gemaakt", lacht El Ahmadi. Het volgende doel is nu om weer structureel prijzen te gaan pakken. "Door de bekerwinst vorig seizoen wilden we meer. En ook als je hier nu staat, geeft dat kracht om volgend jaar weer voor de prijzen te gaan. Een club als Feyenoord moet dat structureel willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen