Nijhuis, Gözübüyük en Higler aangesteld voor play-offs

15 mei 2017, 13:10

Voor het gros van de Eredivisieploegen zit het seizoen erop na de 34ste speelronde van afgelopen zondag, een paar clubs moeten echter nog door. Onder hen natuurlijk NEC en Roda JC, die via de nacompetitie mogen trachten het vege lijf te redden. Een viertal subtoppers gaat uitmaken wie er met het laatste Europa League-ticket aan de haal gaat.

De KNVB heeft Bas Nijhuis en Serder Gözübüyük aangesteld voor de play-offs om Europees voetbal. Nijhuis reist af naar het Noordlease Stadion, waar hij het duel tussen FC Groningen en AZ in goede banen moet leiden. Gözübüyük is leidsman bij sc Heerenveen - FC Utrecht. Het duel in het Abe Lenstra Stadion begint om 18.30 uur, ruim twee uur later wordt er zestig kilometer oostwaarts afgestrapt.

Gözübüyük zal zaterdag gelijk weer zijn opwachting maken: hij mag dan het terugduel fluiten tussen AZ en FC Groningen. In Utrecht mag Dennis Higler de fluit hanteren. Nijhuis heeft een tweede duel aangewezen gekregen in de nacompetitie om promotie/degradatie: aanstaande zondag leidt hij NEC - FC Emmen.

Overzicht van scheidsrechtersaanstellingen:

sc Heerenveen - FC Utrecht: Serdar Gözübüyük

FC Groningen - AZ: Bas Nijhuis

FC Utrecht - Heerenveen: Dennis Higler

AZ - FC Groningen: Serdar Gözübüyük

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen