Klaassen wist genoeg: "Hoorde Willem II-fans al blij doen"

14 mei 2017, 17:54

Ondanks een 1-3 zege bij Willem II greep Ajax zondag naast de landstitel. Concurrent Feyenoord maakte in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo namelijk geen fout. De Rotterdammers wonnen in De Kuip met dezelfde cijfers van de Overijsselse club. Ajax-captain Davy Klaassen berust in het mislopen van het kampioenschap.

"Je hoopt er wel op, maar je gaat er ook van uit dat Feyenoord wint. We hebben gedaan wat we konden, maar in de voorgaande maanden hebben we het verpest", aldus Klaassen bij FOX Sports. Feyenoord leidde binnen twaalf minuten al met 2-0 tegen Heracles. Dat kreeg Klaassen niet meteen mee. "Na twintig minuten zag ik het wel, ik hoorde de Willem II-fans ook al blij doen. Toen wist ik genoeg."

Het belangrijkste voor Ajax was daarna om geen blessures op te lopen, aangezien het op 24 mei nog de Europa League-finale speelt tegen Manchester United. "Vandaag was een bonus geweest, maar helaas. Volgende week gaan we ervoor", vervolgt Klaassen. Hij vindt Feyenoord de terechte kampioen. "Als je het hele jaar bovenaan staat, dan ben je altijd de verdiende kampioen, vind ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen