Bosz baalt: "Hebben nu pas een kampioenswaardige ploeg"

14 mei 2017, 17:50

Het eerste wat Peter Bosz deed voor de camera van FOX Sports was zijn felicitaties overbrengen aan Feyenoord. Toch baalde de trainer van Ajax wel. De Amsterdammers eindigden als tweede en staan nog in de finale van de Europa League, maar de goede vorm kwam laat.

Voor Ajax was nog een beetje kans op de titel, maar dan moesten ze hopen op nieuw puntenverlies van Feyenoord. "Ze zijn terecht kampioen geworden. Ze waren dit seizoen de meest stabiele ploeg", doelt Bosz vooral op de mindere start van Ajax. "Nu hebben we een kampioenswaardig ploeg, maar dat was aan het begin van het seizoen niet zo. Toen hebben we veel punten laten liggen."

"Ik ben er wel doodziek van, moet ik zeggen", vervolgt Bosz, die nog hoop had op de titel. "Het scenario wat ik hier voor ogen had, speelde zich daar af. Ik had van te voren gezegd dat we ons op de eigen wedstrijd moesten focussen. Dat hebben we gedaan en we hebben gewonnen. Ik kan dus niks anders dan de jongens een compliment geven."

De Eredivisie is klaar, maar voor Ajax is het seizoen nog niet ten einde. Op 24 mei wacht nog de finale van de Europa League. Daarvoor heeft de ploeg nog tien dagen voorbereidingstijd. "Die dagen gaan we goed gebruiken om uit te rusten en te trainen. We gaan geen extra oefenwedstrijd inplannen", laat Bosz weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen