Gio: "Een trots moment om iedereen blij te maken"

14 mei 2017, 17:13

Giovanni van Bronckhorst is trots op Feyenoord. De Rotterdamse club won zondag in de laatste speelronde van de Eredivisie in de eigen Kuip met 3-1 van Heracles Almelo en greep daarmee haar eerste landstitel sinds het seizoen 1998/1999.

"Dit is fantastisch", reageerde Van Bronckhorst na afloop op het veld bij FOX Sports. "Van tevoren kon het niet meer misgaan, maar we zijn een club van 'geen woorden, maar daden'. Op het veld moesten we het laten zien. We begonnen geweldig en daarom hebben we deze wedstrijd gewonnen." Al binnen twaalf minuten leidde Feyenoord met 2-0.

"We hebben Heracles geen moment het gevoel gegeven dat er iets te halen viel. Dat we met 3-1 winnen en kampioen worden, na zoveel jaar, is fantastisch. Ik ben zo trots op mijn team", vervolgde Van Bronckhorst. "Dit is iets dat we niet elk jaar meemaken. We hebben er lang op moeten wachten. Deze prijs is voor iedereen die de afgelopen periode, niet alleen dit jaar, zijn tijd en energie erin heeft gestoken om de club omhoog te helpen. Dit is een trots moment om iedereen blij te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen