Liverpool doet goede zaken, ruime overwinning Napoli

14 mei 2017, 17:10

Liverpool heeft goede zaken gedaan in de Premier League. De ploeg boekte op bezoek bij West Ham United een afgetekende 0-4 overwinning. Daardoor neemt Liverpool de derde plek weer over van Manchester City, dat zaterdag al won. Het verschil tussen beide clubs is één punt.

Daniel Sturridge tekende na vijf minuten voor de openingstreffer. Na rust breidde Philippe Coutinho de score snel uit naar 0-3 door binnen vijf minuten tweemaal te scoren. Een kwartier voor tijd viel ook het vierde doelpunt van de middag nog. Divock Origi was de doelpuntenmaker. De strijd om de derde plek en plaatsing voor de Champions League wordt dus pas in de laatste speelronde beslist. City treft dan Watford terwijl Liverpool het opneemt tegen Middlesbrough.

Torino-Napoli

In de Serie A wist Napoli opnieuw een dikke zege te boeken. Torino werd met 0-5 verslagen. Na zeven minuten opende José Callejon de score. Daar bleef het lange tijd bij en pas na rust kwam Napoli echt los. Lorenzo Insigne maakte na een uur de 0-2. Ook Dries Mertens deed een duit in het zakje. Binnen twee minuten werd vervolgens de eindstand bereikt. Callejon maakte zijn tweede en Piotr Zielinski bepaalde de einstand op 0-5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen