Bale nog afwezig bij Real, Barça wellicht zonder Piqué

14 mei 2017, 09:33

Zinedine Zidane weet nog niet wanneer hij weer kan beschikken over Gareth Bale. De aanvaller van Real Madrid kreeg op 23 april in El Clásico tegen FC Barcelona opnieuw last van de kuit en kwam nadien niet meer in actie.

"Hij traint nog steeds binnen en heeft ook nog wat last. We bekijken het van dag tot dag. Ik hoop dat hij snel weer bij de groep zit, maar ik weet nog niet wanneer dat zal zijn", aldus Zidane zaterdag op de persconferentie over Bale. In de Spaanse competitie deelt Real de koppositie met FC Barcelona, maar de club uit Madrid heeft nog een duel tegoed. Op zaterdag 3 juni nemen de Madrilenen het in de Champions League-finale op tegen Juventus.

Real speelt zondag in La Liga thuis tegen Sevilla FC. Concurrent FC Barcelona gaat op bezoek bij Las Palmas en doet dat zeer waarschijnlijk zonder Gerard Piqué. De verdediger is ziek en ontbrak om die reden zaterdag op de training. Jérémy Mathieu en Aleix Vidal ontbreken bij Barça wegens een blessure, Sergi Roberto is geschorst. "Maar ik heb nog genoeg verdedigende opties", aldus coach Luis Enrique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen