Man City komt goed weg door bizarre strafschop Mahrez

13 mei 2017, 15:34

Manchester City is zaterdagmiddag door het oog van de naald gekropen in de ontmoeting met Leicester City. De thuisploeg leek dure punten te verspelen en een 2-0 voorsprong uit handen te geven, maar kwam in de slotfase goed weg. Omdat een bizarre strafschop van Riyad Mahrez afgekeurd werd, stapte het team van Pep Guardiola toch met een 2-1 zege van het veld.

Wat er in de 78ste minuut in het Etihad Stadium gebeurde is zeer ongebruikelijk in het voetbal. Nadat Riyad Mahrez tegenstander Gaël Clichy omspeelde, maakte de verdediger van Man City een overtreding op de Algerijn. Scheidsrechter Robert Madley wees naar de stip en gaf Leicester een strafschop. Mahrez benutte het buitenkansje en wilde gaan juichen, maar zag Madley de goal terecht afkeuren. Mahrez gleed namelijk uit en raakte de bal daardoor twee keer, iets wat niet mag bij een penalty. Daardoor bleef Manchester City op een 2-1 voorsprong staan.

Daardoor stijgt Manchester City naar de derde positie in de Premier League en blijft het in de race om een rechtstreeks Champions League-ticket. De ploeg speelt in de laatste twee speelronden tegen West Bromwich Albion (thuis) en Watford FC (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen