El Ahmadi: "Het wordt misschien mooiste dag uit carrière"

13 mei 2017, 13:03

Het is zondag erop of eronder voor Feyenoord. Omdat de club afgelopen weekend verloor van Excelsior, moet het zondag gaan gebeuren voor de Rotterdammers. Middenvelder Karim El Ahmadi geeft toe dat de teleurstelling afgelopen week groot was, maar dat hij ook uitkijkt naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

"Maandag en dinsdag was het een beetje moeilijk allemaal. Het was een grote teleurstelling voor iedereen", zegt hij eerlijk tegen de NOS. De 3-0 nederlaag tegen Excelsior kwam hard aan bij Feyenoord. "We hebben niet gespeeld hoe we normaal doen. Als we dat wel hadden gedaan, dan hadden we die wedstrijd gewonnen. We zijn profs en hebben dit seizoen al laten zien dat we na een tegenslag weer kunnen presteren", is hij echter ook hoopvol.

"We hebben vertrouwen en staan niets voor niets al 33 duels op 1", gaat hij verder. "We moeten gewoon met de borst vooruit spelen. Met het publiek erachter komt het goed." Lukt het Feyenoord om voor het eerst sinds 1999 kampioen te worden, dan is de vreugde enorm bij de Marokkaan. "Zondag wordt misschien wel de mooiste dag uit mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen