Armenteros: "Voor deze duels doe je het als sportman"

13 mei 2017, 09:45

Niet alleen de spelers van Feyenoord kijken uit naar de kampioenswedstrijd van zondag, ook de spelers van Heracles Almelo staan op scherp voor de beladen ontmoeting in De Kuip. Met name spits Samuel Armenteros maakt een gretige indruk: hij wil dolgraag het feestje van zijn oude werkgever verpesten.

De Zweed speelde in 2013 een seizoen in Rotterdam, maar kwam door de aanwezigheid van Graziano Pellè nauwelijks aan de bak. Na zijn vertrek bij Feyenoord verkaste hij naar Willem II, waarmee hij in zijn eerste seizoen bij die club in Rotterdam won van zijn oude werkgever. "We wonnen met 2-1 en ik maakte een goal en gaf een assist. De supporters snapten er niks van. Ineens zagen ze een scorende Armenteros. Ik weet in ieder geval wat het is om in De Kuip te scoren en te winnen. En zondag wil ik dat weer doen", zegt hij tegen De Telegraaf.

 "Voor dit soort wedstrijden doe je het als sportman", vervolgt hij. "Hoe meer ogen op je zijn gericht, hoe beter. In mijn carrière is het altijd zo geweest dat ik op mijn best ben op belangrijke momenten", aldus de Zweed, die inmiddels op negentien competitiegoals staat. "Ik heb de switch gemaakt van de jongen die iedereen voorbij wilde dribbelen en met buitenkant voet de mooist denkbare goal wilde maken, naar een spits die voor de goals gaat. Aan het einde van het seizoen heb je een papier, waarop het aantal wedstrijden, goals en assists staat. Daar staat niet op hoeveel panna's je hebt uitgedeeld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen