Conte: "Nieuw systeem veranderde seizoen voor ons"

12 mei 2017, 23:59

Na de 3-0 nederlaag bij Arsenal, eind september vorig jaar, besloot manager Antonio Conte een ander spelsysteem in te voeren bij Chelsea. Die beslissing wierp haar vruchten af: de Londense club was vrijwel niet meer te verslaan en haalde vrijdag met een 0-1 zege bij West Bromwich Albion het kampioenschap binnen.

"Die beslissing heeft ons seizoen veranderd", reageert Conte bij de BBC. "We moesten iets veranderen, iets dat zou passen bij onze ploeg. In het achterhoofd had ik de mogelijkheid om 3-4-3 te spelen, want ik wist dat we daarvoor de spelers hadden."

"Dit is een geweldige prestatie van mijn spelers. Ik wil hen bedanken voor hun toewijding en werklust", vervolgt Conte. "Ze hebben mij een geweldige instelling laten zien, door te proberen dit seizoen iets bijzonders neer te zetten. Na deze prestatie moeten we blij en tevreden zijn. Het is belangrijk om nu uit te rusten. Dit is een geweldig seizoen, maar we kunnen ook nog de FA Cup winnen." Later deze maand is Arsenal de tegenstander van Chelsea in de finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen