Van de Looi stelt doel tegen Ajax: "Zou sensationeel zijn"

12 mei 2017, 15:57

Erwin van de Looi zat donderdagavond aan de buis gekluisterd. De coach van Willem II keek naar Ajax, dat zich ten koste van Olympique Lyon voor de finale van de Europa League plaatste. Niet alleen vanwege de belangen voor het Nederlandse voetbal, maar ook omdat de Amsterdammers komende zondag te gast zullen zijn in Tilburg. Het wordt een belangrijke wedstrijd voor de tegenstander, weet Van de Looi.

Ajax kan zich in Tilburg tot kampioen van Nederland kronen, mocht Feyenoord er niet in slagen om in eigen huis te winnen van Heracles Almelo. Van de Looi benadert het duel echter niet vanuit dat perspectief. "We nemen altijd iedere wedstrijd serieus en zien deze wedstrijd dan ook als een prachtige uitdaging. Het zou voor de club en voor de groep sensationeel zijn om twee keer van Ajax te winnen", stelt de coach Willem II zich een doel op de clubwebsite. Met de Tricolores won hij aan het begin van het seizoen met 1-2 in de Amsterdam ArenA.

"Ajax is een goede tegenstander en zit momenteel in een goede flow. Het is ze meer dan gegund dat ze de finale van de Europa League hebben bereikt, maar wij zullen er vol voor gaan. Iedere club knokt voor zijn eigen hachje dus dat zullen wij ook doen", vertelt Van de Looi, die vanwege blessures niet kan beschikken over Derrick Tshimanga, Guus Joppen, Dico Koppers en Elmo Lieftink. Het meespelen van Dries Wuytens is onzeker. Freek Heerkens keert terug na lang blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen