Pochettino, Son, Pedro en Messi vallen in de prijzen

12 mei 2017, 14:21

Bij Tottenham Hotspur werden op deze vrijdag twee prijzen uitgedeeld. Mauricio Pochettino nam de prijs voor Manager van de Maand in de Premier League in ontvangst, terwijl Heung Min Son werd uitgekozen tot Speler van de Maand.

De Spurs wonnen al hun zes competitiewedstrijden in april en dat heeft Pochettino dus de managerprijs opgeleverd. Son was zeer belangrijk in deze maand, door vijf van de zestien doelpunten te maken. De 24-jarige Zuid-Koreaan heeft de spelersprijs voor de twee keer dit seizoen gewonnen. In september werd hij nog de eerste Aziaat die dit voor elkaar kreeg. Tottenham won in April van Burnley, Swansea City, Watford, AFC Bournemouth, Crystal Palace en Arsenal. Met nog drie wedstrijden te gaan staan de Spurs zeven punten achter koploper Chelsea.

Pedro heeft de prijs voor Doelpunt van de Maand gewonnen in de Premier League. Dit was de beauty tegen Everton die hem deze award opleverde:

Ondertussen is ook Lionel Messi in de prijzen gevallen. De Argentijnse sterspeler van FC Barcelona is, pas voor de tweede keer in zijn fantastische carrière, tot Speler van de Maand uitgeroepen in de Spaanse Primera División.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen