Herrera: "Blind kan ons veel over Ajax vertellen"

12 mei 2017, 07:49

Na het pakken van de groepswinst en het uitschakelen van Legia Warschau, FC Kopenhagen, Schalke 04 en Olympique Lyon kan Ajax zich opmaken voor de finale van de Europa League. Op 24 mei is Manchester United de tegenstander in Solna, dat bij Stockholm ligt. Ander Herrera kijkt ernaar uit en denkt dat Daley Blind in aanloop naar de finale nuttig kan zijn.

"Een grote club, met veel getalenteerde spelers", zo omschrijft Herrera Ajax voor de camera van FOX Sports. "Het is een moedig team, dat volop de aanval speelt. Het wordt een moeilijke klus voor ons", aldus de Spanjaard. "Ik heb de thuiswedstrijd tegen Lyon gezien. Het was een gekke wedstrijd. Beide ploegen hadden veel kansen, maar Ajax was een stuk beter."

Herrera weet wel wie er veel informatie over Ajax heeft. "Wij hebben Daley Blind in de kleedkamer, hij kan ons veel over Ajax vertellen", schat de middenvelder in. "Ajax is een grote club en grote clubs staan er altijd in de finalewedstrijden, zelfs als het om een jonge ploeg gaat. Ze hebben historie, titels en veel gespeelde finales. Beide ploegen gaan voor de titel. We moeten Ajax respecteren, het is echt een goede, jonge en getalenteerde ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen