Schalke 04 neemt afscheid van 'ongelofelijke' Huntelaar

11 mei 2017, 13:52

Schalke 04 maakt zich op voor de laatste thuiswedstrijd van Klaas-Jan Huntelaar in het koningsblauwe shirt. Namens de Bundesliga-club heeft technisch directeur Christian Heidel dat de Nederlandse spits na het seizoen definitief uitgezwaaid zal worden in de Veltins Arena.

Huntelaar werd in 2010 door Schalke 04 overgenomen van AC Milan en was daarna meerdere seizoenen van onschatbare waarde voor de club uit Gelsenkirchen. "We gaan hem een waardig afscheid geven. Klaas-Jan was ongelofelijk belangrijk voor ons in de afgelopen jaren", zegt Heidel op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Hamburger SV. Huntelaar maakte in 237 officiële optredens maar liefst 126 goals voor Schalke 04. De spits wordt al lange tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, die wie Schalke onlangs uit de Europa League werd geknikkerd.

Naast Huntelaar zullen ook Dennis Aogo, Sascha Riether, Phil Neumann, Timon Wellenreuther en Holger Badstuber na het seizoen bij Schalke 04 vertrekken. Yevhen Konoplyanka blijft wel aan boord, zo geeft Heidel aan. Ook wordt er met Chelsea gesproken over een langer verblijf van huurling Baba Abdul-Rahman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen