Stegeman niet bezig met aandacht, Italië lonkt voor Gosens

11 mei 2017, 12:23

Het is een bijzondere week voor Heracles Almelo. De huidige nummer negen van de Eredivisie kan zondag in De Kuip een cruciale rol spelen in de titelstrijd en strijdt bovendien zelf nog om het behalen van de play-offs om Europees voetbal. John Stegeman weet dat er veel aandacht is voor zijn ploeg, maar gaat zich er niet anders door gedragen.

Heracles heeft zondag zelf nog één puntje nodig voor plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal. Pakt het dit puntje tegen Feyenoord, dan worden de Rotterdammers geen kampioen als Ajax bij Willem II wint. "Ik begrijp alle aandacht wel, maar we proberen ons ervoor af te sluiten. Het is iets wat we bij Heracles minder gewend zijn, maar ik ben er helemaal niet mee bezig", zegt Stegeman in gesprek met de NOS. "Het is natuurlijk een bijzondere wedstrijd. Ik hoop dat ze er op een goede manier mee omgaan en geen last hebben van spanning, zodat we met z'n allen gas kunnen geven."

"We moeten zondag voor dat ene punt gaan, maar dat wordt niet makkelijk in een volle Kuip. Ik heb veel zin in de wedstrijd", vervolgt Stegeman, die zijn ploeg absoluut niet kansloos acht in Rotterdam-Zuid. "Feyenoord is niet onverslaanbaar. En met alle respect, als Feyenoord geen kampioen wordt tegen ons, dan moeten ze dat vooral bij zichzelf zoeken", aldus de oefenmeester van de Heraclieden.

Gosens

Ondertussen is bekend geworden dat Atalanta Bergamo interesse heeft in Robin Gosens. Dat meldt TC Tubantia althans. De 22-jarige linksback van Heracles verkast zodoende mogelijk naar Italië. Als dat gebeurt, dan speelt Atalanta volgend seizoen misschien wel met twee Eredivisie-bekenden op de vleugels in de achterhoede. Hans Hateboer staat namelijk ook al onder contract bij de club uit Lombardije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen