Mbappé: "Hebben veel geleerd tegen de beste teams"

10 mei 2017, 07:54

AS Monaco-sensatie Kylian Mbappé heeft het gevoel dat zijn club veel heeft geleerd van de dubbele confrontatie met Juventus in de halve finale van de Champions League. De Franse koploper verloor over twee duels met 4-1 van de Italiaanse grootmacht. Na de 0-2 nederlaag op eigen veld kwam Monaco ook in de return met 2-0 achter, na rust redde Mbappé de eer voor de equipe uit het prinsdom.

"We zijn hier op volle kracht naartoe gekomen en wilden het Juventus moeilijk maken, maar wisten dit slechts sporadisch te doen", aldus Mbappé, die naast veertien doelpunten in de Ligue 1 zes keer heeft gescoord voor Monaco in de Champions League, tegen L'Equipe. "Dat was niet voldoende om te kunnen winnen van een ploeg als Juventus. We verlaten het toernooi wel met opgeheven hoofd."

"Mijn doelpunt was helaas tevergeefs en was slechts voor de statistieken. Dat gezegd hebbende, hoeven we slechts van enkele dingen spijt te hebben in onze Europese campagne", vervolgt Mbappé. "Tegen de beste teams hebben we veel geleerd. Volgend jaar gaan we proberen beter voorbereid terug te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen