Jardim: "Uitstekende Champions League achter de rug"

10 mei 2017, 07:43

AS Monaco-trainer Leonardo Jardim kijkt met een tevreden gevoel terug op het Champions League-seizoen, ook al werd zijn club in de halve finale kansloos uitgeschakeld door Juventus. De koploper in de Ligue 1 verloor over twee duels met 4-1 van de lijstaanvoerder in de Serie A.

"We hebben een uitstekend seizoen in de Champions League achter de rug. We zijn blij, want voor veel spelers was dit hun eerste ervaring op dit niveau", aldus Jardim op de persconferentie. "Het is niet gemakkelijk om zover te komen en ik ben dan ook trots op deze ploeg. Om in Turijn met 2-1 te verliezen is geen slecht resultaat. Onze kansen op plaatsing voor de finale waren al behoorlijk geslonken na de eerste ontmoeting (0-2 verlies, red.)."

"Paulo Dybala was met 23 jaar de jongste speler bij Juventus. Wij hadden veel spelers die veel jonger zijn dan hij. Maar ik kan niet zeggen dat Juventus zich onverdiend heeft gekwalificeerd voor de finale", vervolgde Jardim. De oefenmeester denkt nog niet aan volgend seizoen. "Dat is nog te ver weg. We hebben nog drie belangrijke wedstrijden in de Ligue 1 te gaan. We moeten ons concentreren op het grijpen van het kampioenschap."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen