Toekomst Van Ginkel nog onzeker: "Alles is bespreekbaar"

9 mei 2017, 22:00

Marco van Ginkel moet zich na de laatste competitiewedstrijd met PSV richten op het besluit over zijn toekomst. De van Chelsea gehuurde aanvaller heeft een paar opties. Bij welke club hij komend seizoen speelt hangt echter af van meerdere partijen.

Van Ginkel is tevreden over zijn huurperiode in Eindhoven. "Qua statistieken is het op persoonlijk vlak niet slecht. Ik heb veel wedstrijden kunnen spelen", zegt de aanvaller tegen PSV TV. Over zijn toekomst is nog weinig duidelijk, maar Marcel Brands gaf al aan hem graag te willen [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/315892/guardado-van-ginkel-en-propper-blijven-mogelijk-bij-psv/,_blank,houden]. "Daar moet in de komende periode meer duidelijkheid over komen. Alles is bespreekbaar. Ik denk er nu nog niet echt over na. Er zijn meerdere kampen waar het aan ligt, mezelf, Chelsea. Uiteindelijk moeten we met zijn allen een keuze maken."

In de laatste competitiewedstrijd staat er voor PSV niets meer op het spel. De Eindhovenaren eindigen hoe dan ook als derde. "Ik denk dat we wel mogen stellen dat het seizoen mislukt is. PSV hoort altijd te strijden om de titel en de beker. Na wat we vorig jaar presteerden in de Champions League hadden we meer verwacht. Dat is er helaas niet uitgekomen", stelt Van Ginkel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen