Ajax met grote selectie naar Lyon: drie man vallen af

9 mei 2017, 17:16

Peter Bosz heeft 21 spelers geselecteerd voor de return in de halve finale Europa League tegen Olympique Lyon. Daarvan vallen nog drie spelers af. De trainer neemt onder anderen derde doelman Norbert Alblas en talenten Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong mee naar Frankrijk.

Vergeleken met de wedstrijd in Amsterdam keren de geschorste Joël Veltman en Nick Viergever terug in de selectie. De vraag is echter hoeveel wijzigingen Bosz zal aanbrengen in zijn opstelling. Kenny Tete en Jaïro Riedewald bleken in de Johan Cruijff ArenA namelijk uitstekende vervangers. 

Daarnaast is er voor het uitduel ook plaats in de selectie voor derde doelman Alblas. Verder kent de selectie van de Amsterdammers weinig verrassingen. De wedstrijd in het Parc Olympique Lyonnais staat donderdag voor 21.05 uur op het programma.

Volledige selectie: André Onana, Diederik Boer, Norbert Alblas, Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sanchez

Heiko Westermann, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes

Kasper Dolberg en Justin Kluivert

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen