SC Cambuur vindt met Dijkhuizen nieuwe hoofdtrainer

9 mei 2017, 16:12

Marinus Dijkhuizen gaat komend seizoen aan de slag als trainer van SC Cambuur. Dat maakt de club dinsdag bekend via de officiële kanalen. Hij tekent een contract voor één seizoen bij de club uit Leeuwarden en zal op 1 juli beginnen aan zijn nieuwe functie.

De 45-jarige Dijkhuizen speelde tijdens zijn actieve loopbaan als voetballer maar liefst 154 wedstrijden voor Cambuur. Hij neemt volgend seizoen het stokje over van interim-trainers Sipke Hulshoff en Arne Slot. Dijkhuizen was het laatst actief als coach van NAC Breda, waar hij in de winterstop werd ontslagen wegens tegenvallende resultaten.

Technisch directeur Gerald van den Belt is blij dat Cambuur met Dijkhuizen iemand binnenhaalt met geschiedenis bij de club. "Marinus is iemand die onze bijzondere club goed kent en qua persoonlijkheid hier ook goed past. Maar nog veel belangrijker is dat hij een kundige trainer is met een visie die aansluit bij de weg die we hier zijn ingeslagen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de rest van de technische staf het maximale uit de groep gaat halen", laat hij weten op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen