Heracles Almelo bouwt met fraaie dubbelslag aan ploeg

9 mei 2017, 15:06

Heracles Almelo is al druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen. De huidige nummer negen van de Eredivisie, die virtueel op plaatsing voor de play-offs staat, heeft met Bart van Hintum (30) en Dario van den Buijs (21) twee verdedigers gecontracteerd.

Van Hintum keert zodoende terug in Nederland, dat hij vorig jaar zomer nog verruilde voor een avontuur bij het Turkse Gaziantepspor. Daar werd zijn contract midden in het seizoen ontbonden. In het verleden speelde de linksback ook voor TOP Oss, FC Dordrecht en PEC Zwolle, waarmee hij de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal pakte in 2014. Van Hintum tekent transfervrij voor twee jaar in het Polman Stadion.

Van den Buijs maakt de overstap van FC Eindhoven, waar hij afgelopen jaar al eens gelinkt werd aan Heracles. De Belgische verdediger speelde vanaf 2015 bij Eindhoven, dat hem destijds overnam van Club Brugge. Van den Buijs tekent voor drie seizoenen bij Heracles, met een optie voor een extra jaar.

"We spelen met deze twee spelers in op de toekomst", zegt de zeer verheugde algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles. "Bart en Dario zijn uitstekende spelers voor ons en bovendien is ons uit de gesprekken gebleken dat ze ook over een goed karakter beschikken. Bart heeft reeds veel ervaring op het allerhoogste niveau. Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen