Vraagtekens rond KNVB-job Jans; snel duidelijkheid

9 mei 2017, 09:47

Een kleine twee maanden geleden maakte Ron Jans bekend dat hij komende zomer parttime als leercoach in dienst treedt bij de KNVB, maar mogelijk gaat er een streep door de samenwerking. De Telegraaf meldt dat de scheidend trainer van PEC Zwolle zijn toekomstige functie niet meer ziet zitten. Jans gaat in de komende uren om de tafel met Hans van Breukelen, de technisch directeur van de KNVB.

Jans zou op de vernieuwde opleiding Coach Betaald Voetbal gaan samenwerken met Leon Vlemmings, de vormgever van de cursus. Laatstgenoemde tekende maandag echter een contract voor twee seizoenen als hoofdcoach van Go Ahead Eagles. Of dat verband houdt met het gerucht dat Jans van gedachten is veranderd, is niet duidelijk. Tegenover FCUpdate.nl kon de oefenmeester vanochtend nog niet reageren.

"Het is de insteek om een jaar lang geen club te trainen, al weet je het nooit in het voetbal en kan je niets uitsluiten", verklaarde Jans in maart zijn keuze in gesprek met FCUpdate.nl. "Het is een bewuste keuze, waardoor ik meer tijd heb voor de dingen waar ik normaal niet aan toekom. Ik wil me meer verdiepen in de ontwikkelingen binnen het voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen