Gibson na degradatie Middlesbrough: "Dieptepunt in m'n leven"

9 mei 2017, 00:08

Dat Middlesbroug maandag definitief degradeerde uit de Premier League zal weinigen verbaasd hebben. Toch was aanvoerder Ben Gibson na afloop van de 3-0 nederlaag bij koploper Chelsea zeer emotioneel. Hij noemde het zelfs het dieptepunt van zijn leven. "Niet alleen van mijn carrière. Zoveel betekent het voor mij."

"Na de hoogtepunten van afgelopen jaar, hebben we nu de kans laten liggen om nog een seizoen in de mooiste competitie ter wereld te spelen", vertelt de centrale verdediger tegenover de BBC. "We moeten nu kritisch kijken naar wat er fout is gegaan."

"Daarna moeten we zorgen dat we volgend jaar sterker terugkeren", vervolgt Gibson. "De fans zijn nooit gestopt ons aan te moedigen. Waar we ook stonden, ze hebben ons dit seizoen onvaarwaardelijk gesteund. Zij verdienen Premier League-voetbal en wij moeten een team vinden om ze dat weer te geven."

Ook Chelsea-manager Antonio Conte prees na afloop de fans van de bezoekers. "Zulke steun vind je alleen in Engeland en ik heb het dan ook nog niet eerder gezien. Dit is een voorbeeld voor fans uit andere landen. Daarom vond ik dat na afloop naar de fans van Middlesbrough moest om voor ze te klappen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen