Vlemmings: "Visie Go Ahead past helemaal bij mij"

8 mei 2017, 10:41

Leon Vlemmings noemt Go Ahead Eagles een 'geweldige club'. De 47-jarige oefenmeester tekende maandag een contract voor twee seizoenen bij de club uit Deventer, die afgelopen zondag degradeerde uit de Eredivisie. Hij moet Go Ahead terug naar het hoogste niveau leiden.

"Het stadion, de fans, het shirt, de historie. Een club die leeft, broeit en waar altijd iets gebeurt", aldus Vlemmings op de website van Go Ahead. "Maar tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd met de leiding van de club heb ik ook een goed beeld gekregen van de visie die er ligt. Een visie die helemaal aansluit bij mij als trainer en persoon: vernieuwen, durven, presteren, geen uitdaging uit de weg gaan."

Hoe gaat Vlemmings de uitdaging om gelijk weer te promoveren aan? "Ik ben allereerst een bevlogen trainer. Veeleisend naar mezelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken", omschrijft hij zichzelf. "Het belangrijkste is dat er een team staat waar supporters zich in herkennen. Zij moeten worden vermaakt op een manier die hoort bij Go Ahead Eagles. Maar uiteindelijk gaat het in het voetbal om resultaat. Ik geloof dat dit bereikt kan worden door gericht te werken aan de ontwikkeling van het team én het individu. Daar kan ik echt van genieten: mensen helpen te groeien."

Dennis Bekking, de technisch manager van Go Ahead, vult aan: "De gesprekken bevestigden dat Leon naadloos aansluit bij onze visie en ambitie. Als geen ander is hij in staat om samen met ons het topsportklimaat bij de club naar een hoger plan te tillen. Leon heeft in het verleden bovendien meerdere malen aangetoond jonge spelers beter te kunnen maken. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie coaches, maar beschikt wel al over een schat aan ervaring in allerlei functies. De aanstelling van Leon is een belangrijke stap op weg naar een nieuw Go Ahead Eagles op technisch vlak. Een Go Ahead Eagles dat oog en koestering heeft voor traditie en historie, maar ook durft te vernieuwen en innoveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen