NEC-held Awoniyi: "Voor alles geef ik God de glorie"

7 mei 2017, 20:05

Na zeven nederlagen op een rij wist NEC zondag weer eens te winnen. AZ werd met 2-1 verslagen, waardoor de Nijmegenaren nog altijd mogen hopen op lijfsbehoud zonder degradatie. Taiwo Awoniyi was met zijn winnende doelpunten de held van de Goffert.

"Ik kreeg er zelf ook een heel goed gevoel door, maar ik was ook blij voor het team. Want het was voor iedereen een belangrijke goal, we wonnen weer eens en dat was lang geleden", vertelt de spits tegenover Omroep Gelderland. Overigens geeft hij de credits aan god. "God is de beste in het leven. Voor alles wat er in mijn leven gebeurt geef ik hem de glorie. Of het nou goed of slecht gaat. Maar hij hielp mij en het team vandaag."

"Vandaag geeft in ieder geval een heel goed gevoel", vervolgt Awoniyi. "Maar nu ligt de focus op de volgende wedstrijd en dan kunnen we weer winnen, dat weet ik zeker. In het leven is namelijk alles mogelijk. Dus het is ook mogelijk om in de competitie te blijven. Daar geloof ik in nu we deze wedstrijd hebben gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen