Allegri tevreden met punt: "Scudetto weer dichterbij"

7 mei 2017, 10:21

Juventus moest na 33 overwinningen in de Serie A zaterdagavond tegen Torino genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Ondanks het puntenverlies is er voor de koploper nog niks aan de hand. Het verschil met de nummer twee Napoli bedraagt acht punten met nog drie duels te gaan.

Juventus is nog altijd actief in de Champions League en volgens Massimiliano Allegri speelt het aantal wedstrijden dat zijn ploeg dit seizoen speelde een grote rol bij het puntenverlies. "We moeten beide teams complimenteren omdat ze er een aantrekkelijke wedstrijd van hebben gemaakt. En daarnaast Juventus voor het spelen van zo veel duels dit seizoen. Het ontbrak ons wat aan scherpte, vanaf de start speelden we te gehaast. In dit soort wedstrijden heb je geduld nodig", aldus de trainer na afloop in gesprek met Mediaset Premium.

Ondanks dat er een einde komt aan de indrukwekkende zegereeks van Juventus was Allegri tevreden. "Dit is een belangrijk punt. Ik ben blij dat we de Scudetto weer een beetje dichterbij zien komen. Nu hebben we nog drie punten nodig om zeker te zijn van de titel", aldus de coach, die zich alweer richt op de return tegen AS Monaco. "Er is nog niks beslist. We staan nog niet in de finale, daarvoor moeten we ook de tweede wedstrijd winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen