IJzersterk begin brengt Real Madrid weer naast Barça

6 mei 2017, 22:35

Geen van de leden van het supertrio BBC (Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo) verscheen zaterdag aan de aftrap bij Real Madrid in de uitwedstrijd tegen Granada CF. Desondanks kwam de ploeg van coach Zinedine Zidane gemakkelijk tot scoren in het Estadio Nuevo Los Cármenes. Het won met 0-4, een stand die al binnen 35 minuten was bereikt.

Bale ontbrak vanwege een blessure tegen Granada, terwijl Ronaldo werd gespaard met het oog op de drukke laatste weken van het seizoen. Benzema begon op de bank en kwam na een uur binnen de lijnen voor Marco Asensio, maar het verschil met het al gedegradeerde Granada was toen al lang gemaakt.

Door twee doelpunten van James Rodríguez leidde Real al binnen elf minuten met 0-2 tegen de ploeg van hoofdcoach Tony Adams en diens assistent John Metgod. De Colombiaan scoorde in de derde minuut van dichtbij na een voorzet van Lucas Vázquez, acht minuten later kopte hij raak uit een voorzet van Fábio Coentrão.

Álvaro Morata nam de andere twee doelpunten van Real voor zijn rekening. De aanvaller had na een half uur na een pass van Danilo succes met een schot dat via de onderkant van de lat in het doel belandde. Vijf minuten daarna kapte hij Martin Hongla uit, waarna hij het leder in de verre hoek schoot. Vervolgens deed Real het rustiger aan en verzuimde het er een echte monsterzege van te maken.

De winst brengt Real Madrid weer naast koploper FC Barcelona in La Liga. Beide teams hebben 84 punten, maar Real speelde één wedstrijd minder dan de aartsrivaal uit Catalonië. Eerder op de dag was Barça al met 4-1 te sterk voor Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen