Atlético zet met nipte zege grote stap naar CL-ticket

6 mei 2017, 18:20

Atlético Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen middenmoter SD Eibar met moeite omgezet in drie punten. Het werd zaterdag 1-0 in het Estadio Vicente Calderón in Madrid.

In de eerste helft kreeg Atlético al enkele kansen om de score te openen, maar het enige doelpunt van de middag viel pas in de 69ste minuut. Saúl schoot raak vanaf de rand van het penaltygebied. De Spanjaard had succes na een voorzet van Diego Godin, waarbij het overstapje van Fernando Torres fraai was.

Atlético eindigde de wedstrijd met tien man. Godin werd in de tweede minuut van de extra tijd met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Met een man minder wankelde de thuisclub nog even. Eibar ging vol voor de gelijkmaker en kreeg daar ook een kans voor, maar liet deze onbenut.

Door de winst heeft Atlético de derde plaats in La Liga, goed voor directe plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League, zo goed als binnen. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft het vijf punten meer dan nummer vier Sevilla FC. De concurrent uit Andalusië speelde vrijdag het thuisduel met Real Sociedad met 1-1 gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen