Man City wint probleemloos van Palace en passeert Liverpool

6 mei 2017, 15:28

De derde plaats in de Premier League is weer in handen van Manchester City. De formatie van Pep Guardiola moest zaterdagmiddag met twee of meer goals winnen van Crystal Palace om Liverpool te passeren en is daar glansrijk in geslaagd. Door doelpunten van vijf verschillende spelers eindigde een probleemloze middag in het Etihad Stadium in een 5-0 zege voor de thuisploeg.

Het duurde niet lang voordat de eerste treffer viel, aangezien de handen van de fans al na twee minuten in de lucht werden gestoken. David Silva profiteerde optimaal nadat de defensie van Palace de bal niet goed verwerkte en knal van dichtbij hard raak. In het restant van het eerste bedrijf kreeg City de nodige kansen om de marge uit te breiden, maar de ploeg stuitte veelvuldig op de uitblinkende keeper Wayne Hennesey.

Hierdoor neemt City de derde plaats over van Liverpool, dat evenveel punten maar een minder doelsaldo heeft. Crystal Palace staat nu zestiende, maar moet naar onderen blijven kijken door de derde nederlaag op rij. Zorgelijk is bovendien dat de Londenaren al drie duels op rij niet hebben gescoord. In Manchester was goudhaantje Christian Benteke nog wel dichtbij, maar zijn goede kopbal werd gekeerd door Willy Caballero.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen