Sparta moet winnen van Twente, dat gemotiveerd wil blijven

6 mei 2017, 14:15

Voor Sparta Rotterdam is de wedstrijd van zondagmiddag veel belangrijker dan voor tegenstander FC Twente. De ploeg van Alex Pastoor moet in de strijd tegen degradatie de punten halen, terwijl René Hake de Tukkers probeert te motiveren om het seizoen goed te eindigen.

Sparta in nood

Promovendus Sparta is bezig aan een zeer teleurstellende tweede seizoenshelft en staat momenteel op de zestiende plaats. De ploeg vertoefde deze week een paar dagen in Noord-Brabant om zich voor te bereiden op de laatste duels. "Een andere omgeving, dat kan verfrissend werken. Even de gehele dag met elkaar doorbrengen. De puntjes op de i zetten. Je gaat er geen wedstrijden mee winnen, maar het kan verfrissend werken", legt Pastoor uit tegenover RTV Rijnmond.

Pastoor weet dat de druk op de spelers van Sparta enorm is. "Dat doet altijd iets met mensen. Als je dat intern kunt houden, blijkt er niets aan de hand te zijn. Pas als je naar buiten treedt komt de aandacht daar weer voor. We moeten ons aandacht bij het werk houden. Het uitvoeren van taak en functie moet helder zijn. Daar gaat de aandacht naar uit."

Twente wil fel spelen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen