Doek valt voor Achilles: "We zijn terecht gedegradeerd"

6 mei 2017, 12:51

Er is, in ieder geval voorlopig, een einde gekomen aan de periode van Achilles '29 in het betaalde voetbal. Het doek viel vrijdag definitief voor de club uit Groesbeek, dankzij een 1-5 nederlaag tegen Jong PSV. Bovendien kreeg de club drie punten in mindering van de KNVB. Aanvaller Freek Thoone beseft dat de club terecht is gedegradeerd naar de Tweede Divisie.

De aanvaller deed na de domper van vrijdag op de laatste speeldag zijn verhaal bij Omroep Gelderland. "We hebben voor de winter maar vijf punten hebben gehaald en na de winter zeventien, dan weet je waar je het verloren hebt. Er zijn ook rare beslissingen geweest, maar we hebben gewoon te weinig punten gehaald. Dus zijn we terecht gedegradeerd. Maar we waren er nog zo dichtbij en dan is het jammer dat we het niet af kunnen maken", aldus de aanvaller.

Voor Thoone is er een einde gekomen aan zijn periode bij Achilles, aangezien hij vertrekt bij de club. "Ik wist dat het eraan zat te komen en je bereidt je er wel op voor, maar het is toch een klote-einde van een hele mooie periode die ik hier heb gehad", aldus de aanvaller, die niet te spreken is over de KNVB. Hij baalt van het feit dat de bond kort voor de laatste wedstrijd meldde dat de club drie punten in mindering kreeg. "Het moment is natuurlijk schandalig, maar we waren donderdag al gewaarschuwd dat ze dat waarschijnlijk net voor de wedstrijd zouden gaan doen. Maar daardoor hebben we niet verloren, al zit het wel weer even in je hoofd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen