Van der Gaag wil punt pakken: "Niet bezig met randzaken"

5 mei 2017, 16:57

Mitchell van der Gaag heeft er geen boodschap aan dat Feyenoord zondag de landstitel kan binnenhalen. Excelsior heeft nog één punt nodig om zich definitief veilig te spelen in de Eredivisie en dus wil de trainer zijn ploeg in de Rotterdamse derby voluit zien gaan.

Hoewel Excelsior zich dus hetzelfde voorbereid als op alle andere duels in de Eredivisie, begrijpt ook Van der Gaag dat het een speciaal duel betreft. "Er komt nogal wat kijken bij deze wedstrijd en in de voorbeschouwingen gaat het toch vooral over Feyenoord. Dat is prima, maar wij moeten onze focus houden. We hebben immers nog iets om voor te spelen. Wij moeten niet bezig zijn met randzaken en blijven doen wat we altijd doen. Feit is wel dat dingen anders zijn dan bij andere wedstrijden, maar hetzelfde geldt voor Feyenoord. Wij moeten dat op een juiste manier een plaats geven", vertelt de trainer op de clubwebsite.

De onderbreking van de competitie voor de bekerfinale kwam wat Van der Gaag betreft niet zo goed uit. "Daardoor had je veel langer 'gezeur' over deze wedstrijd. Het is zondag echter vooral een mooi duel om te spelen, daar moeten we ook van genieten. Ik heb er in elk geval veel zin in", stelt de trainer, die buiten de geblesseerde Hicham Faik over een fitte selectie kan beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen