Gio: "Alles wat daarna komt, is voor nu bijzaak"

5 mei 2017, 15:07

Feyenoord had twee weken de tijd om zich voor te bereiden op wat mogelijk de kampioenswedstrijd is. De koploper in de Eredivisie gaat zondag, in de voorlaatste speelronde, op bezoek bij stadgenoot Excelsior en kan in dat duel haar eerste landstitel sinds 1999 grijpen. De voorsprong op nummer twee Ajax bedraagt vier punten.

"Je merkte de afgelopen twee weken op de trainingen, in de media, eigenlijk overal dat het een heel belangrijke wedstrijd is voor ons. Bij winst pakken we het kampioenschap. Dat is wat we willen en daar gaan we vol voor", zegt Van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV.

Van Bronckhorst voelt geen extra spanning bij zijn team. "Dat merk ik eigenlijk niet", antwoordt hij. "De omstandigheden zijn anders, met de open trainingen voor honderden mensen publiek. Dat geeft alleen maar energie. Het is belangrijk om de rust te bewaren en je te focussen op de dingen die je moet doen. Dat doen we al het hele seizoen uitstekend en dat willen we de laatste twee weken ook zo doen."

Als speler maakte Van Bronckhorst al diverse kampioenswedstrijden mee. "Dit zijn de mooiste wedstrijden. Daar werk en vecht je een heel jaar hard voor, om deze wedstrijden te mogen spelen. Met wat een overwinning teweeg kan brengen ben ik nog niet bezig. Het feit blijft dat we nog één wedstrijd moeten winnen. Alles wat daarna komt, is voor nu bijzaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen