Cocu: "Er zit veel beleving en gretigheid in de groep"

5 mei 2017, 14:59

Ook mathematisch kan PSV geen landskampioen meer worden, maar in de laatste weken van het seizoen strijdt het nog wel om de tweede plaats. De Eindhovenaren staan derde, met drie punten minder dan nummer twee Ajax. De runner-up plaatst zich voor de voorronde van de Champions League. Zondag gaat PSV op bezoek bij FC Groningen.

"We hebben de doelstelling niet gehaald dit seizoen, maar we willen er alles aan doen om het goed af te sluiten en zoveel mogelijk punten te halen. De komende twee weken willen we zes punten", zegt coach Phillip Cocu op de officiële website van PSV.

"Natuurlijk zijn we ook bezig met volgend seizoen, maar dat vertalen we niet naar de wedstrijd, door bijvoorbeeld opeens andere spelers op te stellen", vervolgt Cocu. "We willen het maximale eruit halen, ook al kunnen we geen kampioen meer worden. Je ziet het ook op de training, er zit veel beleving en gretigheid in de groep. De spelers hebben zin in de wedstrijd."

Bij FC Groningen is Ernest Faber de trainer, hij is een oude bekende van Cocu. "Het is altijd weer leuk op Ernest te treffen. Zij spelen voor de play-offs, dus we zullen niks cadeau krijgen. En Groningen is, zeker uit, een lastige tegenstander", besluit Cocu, die in Groningen mogelijk niet kan beschikken over Siem de Jong en Bart Ramselaar. Jorrit Hendrix is wel weer fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen