Celta-coach Berizzo: "Wel effectief zijn in de return"

5 mei 2017, 08:08

Eduardo Berizzo, de trainer van Celta de Vigo, had aanvallend meer verwacht van zijn elftal in de eerste ontmoeting met Manchester United in de halve finale van de Europa League. De Spaanse club verloor donderdag in het eigen Estadio de Balaídos met 0-1 van de Engelse club. De return is volgende week donderdag in Engeland.

"In de eerste helft kwamen zij er een paar keer uit nadat wij balverlies hadden geleden. In de tweede helft was het meer in balans, maar toen sloegen ze toe na een fout aan onze kant. Dat opende de wedstrijd, daarvoor was het een rustige wedstrijd", aldus Berizzo. "In de tweede ontmoeting moeten we proberen te scoren, net als in de eerste wedstrijd."

"Ik vond het een fysieke strijd, met veel duels om de tweede bal. In de eerste helft deden we het niet goed, maar na rust wel", vervolgt Berizzo. "We moeten zorgen dat we in de return wel effectief zijn. Bij ons is het verschil tussen thuis en uit niet heel groot, maar we gaan proberen ze meer pijn te doen dan we deze keer hebben gedaan. We hebben een plan voor de return, dat we met een grote ambitie moeten uitvoeren. Dit resultaat brengt ons niet in verlegenheid. We willen altijd winnen, ongeacht het resultaat van de eerste ontmoeting."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen