Excelsior waarschuwt fans: "Duel stilgelegd of gestaakt"

4 mei 2017, 15:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Rotterdamse derby van aanstaande zondag wordt een heel belangrijke. Het duel in de voorlaatste speelronde eindigt hoe dan ook in een feest. Feyenoord kan na achttien jaar weer de landstitel in de Eredivisie pakken terwijl Excelsior zich definitief veilig kan spelen.

Door de grote belangen van de wedstrijd doet Excelsior vast een oproep via de officiële website. "Beide clubs willen nog eens benadrukken dat het speelveld het heiligdom is van spelers en technische staf. Zoals bij alle wedstrijden is het betreden van het veld door supporters zowel voor, tijdens als na afloop van de derby streng verboden", zo valt er te lezen.

Excelsior benadrukt dat wanneer die regel overtreden wordt, de gevolgen voor zowel de clubs als de supporters groot zouden zijn. "Zo kan het zijn dat de wedstrijd wordt stilgelegd of zelfs helemaal gestaakt, waardoor deze op een latere datum en eventueel zonder publiek moet worden overgespeeld dan wel uitgespeeld. Supporters die het veld betreden, kunnen bovendien direct een stadionverbod tegemoet zien van maximaal zestig maanden en een geldboete", waarschuwt de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen