Achilles '29 in beroep tegen uitspraak kortgedingrechter

4 mei 2017, 12:52

Achilles '29 heeft besloten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de kortgedingrechter. Dat meldt de club donderdag via de officiële website. Woensdagavond vond in Zeist de beroepszaak plaats, maar Achilles was het niet eens met de datumstelling.

Achilles '29 kreeg van de KNVB drie punten in de mindering omdat de club niet zou hebben voldaan aan bepaalde financiële voorwaarden. De Groesbeekse club ging daarop in beroep, maar vond dat het niet genoeg voorbereidingstijd kreeg voor de zitting. Via een kort geding probeerde Achilles de beroepszaak uit te stellen. De club werd door de rechter in Utrecht echter in het ongelijk gesteld.

Tegen die uitspraak gaat de club nu in beroep via een spoedappèl. Wanneer de beroepscommissie besluit dat de straf van drie punten in de mindering blijft staan, dan is die uitspraak pas geldig nadat de uitkomst van het spoedappèl bekend is. Vrijdagavond komt Achilles in de laatste speelronde in actie tegen Jong PSV. Om degradatie uit de Jupiler League te voorkomen moet er gewonnen worden terwijl FC Dordrecht punten moet verspelen. Het gat tussen de twee clubs bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen