Update: KNVB bevestigt het vertrek van technisch manager Goes

2 mei 2017, 23:07

Jelle Goes is door de KNVB op straat gezet, dat meldt De Telegraaf. De technisch manager is al de vierde belangrijke schakel binnen de voetbalbond die onder het bewind van technisch directeur Hans van Breukelen - die sinds juli 2016 die functie bekleedt - moet vertrekken.

Precies een jaar geleden werd bij de KNVB het plan Winnaars van Morgen gepresenteerd. Goes was hiervan een van de grondleggers. Hij zou enkele maanden geleden al te horen hebben gekregen dat hij geen toekomst had bij de nationale voetbalbond, toch mocht nog zijn werkzaamheden voortzetten. Volgens de krant zal het vertrek spoedig officieel worden.

Voor Goes vertrokken onder Van Breukelen al Arjan van der Laan (ex-bondscoach vrouwen), Danny Blind (voormalig bondscoach), Hans Jorritsma (teammanager Oranje). 

Update: KNVB bevestigt het vertrek van technisch manager Goes

De KNVB bevestigt het vertrek van Jelle Goes. Uit de officiële verklaring blijkt dat de technisch manager het na 3,5 jaar zelf mooi geweest vindt. Zijn toekomst ligt naar eigen zeggen 'buiten Zeist'. Toch is hij ook heel tevreden over wat hij in Zeist achterlaat.

"Ik ben heel positief over het jeugdtalent dat we voortbrengen. Als we de lat maar hoog blijven leggen. Ik heb het volste vertrouwen in de structuur van het Nederlandse voetbal. De samenwerking tussen amateur- en betaald voetbal zal ook in de toekomst onze kracht blijken en het Nederlands voetbal weer terugbrengen naar de top; daar waar het hoort", aldus Goes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen