Klaassen: "Ik heb alles aan Ajax te danken, dan is dit prachtig"

2 mei 2017, 16:21

Davy Klaassen is twintig jaar na Danny Blind de volgende aanvoerder van Ajax die zijn team het veld op leidt tijdens een halve finale van de een Europees toernooi. De captain van de Amsterdammers was toen, in 1997, pas vier jaar oud. 

"Ik heb van mijn vader gehoord hoe het vroeger was. En nu mag ik het zelf gaan meemaken. Dat is heel speciaal", vertelt de middenvelder op de persconferentie. "Deze club heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik heb echt alles aan deze club te danken. Zo voelt dat echt. Dan is het prachtig dat je nu zo'n topwedstrijd mag gaan spelen. Aan alles voel je dat dit een heel grote wedstrijd gaat worden."

Op vragen over zijn toekomst geeft Klaassen geen antwoord. Hij is meer geïnteresseerd in het bereiken van de finale. "Daarvoor zullen we top moeten zijn en hebben we ook het publiek nodig. Als je kijkt hoe de sfeer de laatste maanden in belangrijke wedstrijden was, dat is echt ongelooflijk. Het lijkt dan wel of we met 50.000 man spelen. Dat geeft een enorme boost. Hopelijk gebeurt dat nu weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen