Davidson vertrekt komende zomer definitief bij Groningen

2 mei 2017, 15:32

Jason Davidson vertrekt komende zomer definitief bij FC Groningen. De voormalig bekerhouder huurt de 25-jarige verdediger dit seizoen van Huddersfield Town, maar liet eerder al weten de optie tot koop niet te gaan lichten. FC Groningen probeerde nog wel op een andere manier overeenstemming te bereiken, dat is echter niet gelukt.

"Eerder hebben wij al gemeld dat we de optie tot koop in zijn huidige huurovereenkomst niet zouden lichten en gesprekken hebben er nu ook toe geleid dat hij FC Groningen na dit seizoen gaat verlaten. In principe keert Davidson terug naar Huddersfield Town, waar hij nog een doorlopende verbintenis heeft tot medio 2018", zegt algemeen directeur Hans Nijland op de officiële website van FC Groningen.

Na Mike te Wierik verbond maandag ook Django Warmerdam zich voor volgend seizoen aan FC Groningen. "Met deze twee talentvolle jonge verdedigers hebben wij onze selectie richting volgend seizoen een kwaliteitsimpuls gegeven", vervolgt Nijland. "Afhankelijk van wat er de komende maanden allemaal nog op de transfermarkt staat te gebeuren, sluiten wij niet uit dat het nog een drukke zomer kan worden voor ons. Wij hebben in ieder geval de sportieve ambitie onze selectie daar waar mogelijk nog gericht te versterken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen