De Ligt herpakt zich: "Geen opluchting of bevestiging"

2 mei 2017, 14:21

Matthijs de Ligt heeft een goed gevoel over de laatste weken. De verdediger van Ajax had het eind maart even lastig, met een ongelukkig optreden bij zijn interlanddebuut tegen Bulgarije. Daarvan heeft de 17-jarige zich goed hersteld.

"Over mijn eigen spel van de laatste weken kan ik redelijk tevreden zijn", zegt De Ligt op de Ajax-website. "Ik denk dat ik me na een lastige periode prima heb hersteld en een aantal goede wedstrijden heb gespeeld. Voor mij was het geen grote opluchting of bevestiging, hoewel de buitenwacht dat misschien wel zo ervaart. Ik doe gewoon mijn stinkende best en wist dat ik op de goede weg was. Dat ik tegen sc Heerenveen wat complimenten kreeg, doet mij eerlijk gezegd niets extra's."

"Langzamerhand merk ik wel dat de eindfase van het seizoen is aangebroken", vervolgt De Ligt. "Het begint een kleine slijtageslag te worden. Maar uiteraard geniet ik er ook met volle teugen van. De wedstrijden tegen Schalke en nu weer tegen Lyon, dat zijn de potjes waarvoor je het als voetballer doet." Ajax heeft woensdag de eerste ontmoeting met Olympique Lyon in de halve finale van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen