Buijs mag opleiding Coach Betaald Voetbal toch volgen

2 mei 2017, 10:31

Danny Buijs neemt vanaf komende zomer toch deel aan de opleiding Coach Betaald Voetbal. De trainer van Kozakken Boys kreeg na zijn eerste aanmelding nul op het rekest, maar een verzoek aan de toelatingscommissie om haar beslissing te heroverwegen heeft hem goed nieuws gebracht.

De toelatingscommissie weigerde Buijs aanvankelijk de toegang omdat zij de periode dat hij zonder de juiste papieren coach was bij Kozakken Boys niet meerekende als trainerservaring. De oud-speler van onder meer Feyenoord is 'erg blij' dat hij alsnog mag deelnemen. "Als jonge ambitieuze trainer ga ik voor het hoogst haalbare en qua trainersopleidingen is dit de cursus Coach Betaald Voetbal", zegt Buijs op de KNVB-website.

"Op de opleiding denk ik veel te kunnen leren en mezelf nog meer te ontwikkelen als trainer. De nieuwe opzet, die ik al eerder ervaarde bij de UEFA A opleiding, daagt je als cursist uit om echt naar je eigen tekortkomingen te kijken en juist die aspecten aan te pakken. Ik kijk er erg naar uit om aan de opleiding te beginnen", besluit Buijs.

Buijs is de veertiende cursist op de opleiding Coach Betaald Voetbal in 2017, na Geert Brusselers, Adrie Poldervaart, Peter Reekers, Jeroen Rijsdijk, Jurgen Seegers, Arne Slot, Koen Stam, Sjors Ultee, Peter Uneken, Fuat Usta, Erik van der Ven, Mischa Visser en Kees van Wonderen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen