Slecht nieuws voor Ajax: Lacazette en Tolisso in selectie

2 mei 2017, 10:05

Ajax leek aanvankelijk in het eerste deel van het tweeluik met Olympique Lyon in de halve finale van de Europa League geen rekening te hoeven houden met Alexandre Lacazette, maar het goudhaantje van de ploeg uit Zuid-Frankrijk is toch op het vliegtuig naar Amsterdam gestapt. Dat geldt ook voor Corentin Tolisso, die ook een twijfelgeval was.

Lacazette werd een tijdje gehinderd door spierklachten en was daarom een groot vraagteken voor de heenwedstrijd tegen Ajax, maar heeft de race tegen de klok gewonnen. Dat is jammer voor Ajax, aangezien de aanvaller dit seizoen al 24 doelpunten maakte in de Ligue 1. Middenvelder Tolisso was door een harde schop in de wedstrijd tegen Angers een vraagteken wegens een enkelblessure, maar heeft 'Ajax' dus ook gered.

Lyon reist met een 1-2 zege op zak en dus met een goed gevoel naar Ajax. De club van coach Bruno Génésio en de in Europa niet speelgerechtigde Memphis Depay is de huidige nummer vier in de Ligue 1. Het duel tussen Ajax en Lyon wordt komende woensdag om 18.45 uur afgetrapt. Gianluca Rocchi is de scheidsrechter in de eerste confrontatie tussen de halvefinalisten in de Amsterdam ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen